Nytt år nya möjligheter

Det blev ju inga valpar för Stella. eller hon gick inte med på att para sig överhuvudtaget. Fel dag, fel kille, tjurig tjej ja inte vet jag varför det inte gick denna gång. Hon får mogna på sig lite till så får vi prova igen.

Här hemma mår alla hundarna bra. Vi har under jullovet viltspårat endel och varit ute mycket och gått. Vi har nu under de sista veckorna haft ganska mycket snö vilket hundarna uppskattar.
Freja blir snart 1 år och är en riktig slyngel... men hon lugnar sig säker snart. I slutet på februari ska hon röntgas så vi kan se hur hennes ben ser ut.

Jag har bestömt mig för att ta en kull till på Sally så jag kommer att para henne på nästa löp under förutsättning att ögonlysningen är ok ( ska kolla på onsdag). Om allt är som det ska så kommer jag uppdera hemsidan med hane och allt under nästa vecka. Detta kommer isåfall bli Sallys 3:e och sista kull. Håll tummarna nu!

Här kommer lite bilder från vår vardag här hemma på Schalinda´s

En suddig Freja nä vi tränade i Lervik

Hela gänget som tränade, så skönt att få jobba av hundarna lite.

Freja provar vilspår.

Sally är med i pulkabacken och kollar när barnbarnet åker.

Sally provar nya bädden. De älskar denna som formar sig efter deras kropp. När den ena går ur så går den andra i.

Nu ska jag fixa lite i hundarna rum. De har fått en ny säng, en malmsäng från ikea med lådor under så jag får plats med lite saker. Bortskämda hundar.