Välkommen maj månad!

Nu är det äntligen maj månad och vi får hoppas att det blir lite värme ute. Jag håller på att lära mig om växter och odling så jag vill gärna att vädret blir bättre så att allt kan komma ut i växthuset.
Att odla och ha ett gäng hundar är inte helt lätt :). Igår fyllde jag upp en flera meter lång upphöjd odlingslåda med jord, hästgödsel och bokashi, och det dröjde inte länge förrän Freja och Stella vandrade rund i den och grävde upp en massa hästgödsel.... Så nu är det hål överallt efter mina fyrbenta änglar.

Sally är idag på dag 14 sen parning. Det är förtidigt för att veta om hon är dräktig. Det jag märker är att hon redan från dagen efter parning inte vill leka med de andra. Hon går undan oh surar till om Frejs kommer och är lite dryg på henne. Hon är gosig och social och vill gärna vara nära oss vuxna. Under nästa helg eller i början av nästa vecka kan tiken ofta bli lite illamående så det får vi hålla utkik efter. Det är inte ofta man vill att sin ska kräkas, men när jag letar dräktighetstecken då vill jag det , haha.
Idag har Sally varit ute och gått i skogen och hittade en superfin lerpöl. Hon älskar att lägga sig i vatten/lera, tokfia.