Västerås utställning

Igår var det dags för Frejas första "riktiga" utställning. Det var bara med 12 schappar denna gång. Ingen av hanarna fick ck denna gång så jag var lite nervös innan Feja skulle in vad omaren skulle tycka om henne.
Men det gick super, domaren gillade henne och hon fick dagens första ck och får då tävla vidare i bästa tikklass med alla tikar som fått ck.
Denna dag gicllade domare vad hon såg och Freja kom 2:a i tikklassen bakom sin farmor som vunnit massor av fina titlar genom åren. Då var vi lite stolta jag och Anette som äger farmor hund och fött upp Frejas pappa Freddy.
Vi fick även vårat första cert, vilket vi är oerhört glada över.


Valparna växer och mår bra. De hade det lite jobbigt i värmen förra veckan och jag fick ha de ute korta stunder bara. Jag försöker ta ut dem varje gång de har ätit för att träna på att göra sina behov ute.
Idag ska det klippas klor på både stora och små... många klor blir det :)
Jag har nu träffat alla valpköpare och det känns bra och få ha bekantat sig mer er. De kommer få det bra alla godinga i denna kull.
Läs på så mycket ni kan om valpens första tid så ni är trygga i er nya roll som hundägare om några veckor. Kolla även över er bostad/ trädgård så att den är valpsäker. Denna vecka är det dags för avmaskning igen, jag ger dem 3 doser innan flytt ( men har inte sett någn mask). Maten fungerar riktigt bra och jag har fått utöka till 4 ggr per dag men ganska små portioner ännu.

ha de bra så länge!