Valpar

Freja  är nu parad med Douglas 
Vår Freja, Schalinda´s Stormy Freja är nu parad med Asslahundars Diviga Dandy
Freja är en härlig tik med lagom mycket energi. Lätt att träna med ( även om jag ibland skulle önska lite mer motor på tävlingar). Trygg i familjen, följa med på utflykter, tävlingar av olika slag mm. Hon är avelsbedömd med fint resultat och utställd många gånger. Hon blev bl.a 4:e bästa utställnings schappe 2022 av tikarna! Självklart är hon hälsotestad med allt som ska göras ( mer information finns under knappen "hundar".

Douglas som hon parades med är en riktig gentleman. Lugn, trygg och stabil på alla sätt. Men han han har en schapendoes busiga humör och gillar att träna och leka precis som Freja. Även han är avelsbedömd och har även gjort BPH med skott, samt utställd några gånger.
Även han är hälsotestad:
HD: AA, Ed: O, Ögonlyst utan anmärkning och gPRA: testad fri

Nu hoppas vi att parningarna mellan dessa godingar leder till valpar. Vi kommer att göra ett ultraljud i början av september.

Om ni är intresserade av en valp från Schalinda´s Kennel så kan ni ta en första kontakt via mail på: lindalindberg75@hotmail.com eller skicka sms så ringer jag upp.

Berätta gärna så mycket som möjligt om er själva och varför ni skulle passa bra och är intresserade av just en schapendoes valp/hund.