ALLA VALPAR ÄR SÅLDA!

Valpar födda 22 /2
Schalinda´s Royal Candy Cane ( Sally) har nu fått sina valpar!
9 stycken valpar har fötts hos oss och de är leveransklara helgen vecka 16
Vid intresse är det bara att kontakta mig:
mobil: 070-2788189 ( kvällstid)
mail: lindalindberg75@hotmail.com
schalindas@gmail.com

Valparna kommer att presenteras här varje vecka och det kommer även finnas bilder på bloggen!

Vikttabell för alla valparna

INFÖR FLYTTEN

Nu är det snart dags för denna kull att få flytta till sina nära och kära. Det har varit en ganska lättsam kull att föda upp. Glada och positiva men ändå inte för på allt. Vi har gjort ett grundjobb och snart får ni andra ta över detta arbete så att det blir fina, sociala hundar.
När man skaffar valp så har man ett ansvar många år framöver och tar man det på allvar så har man fått en ny familjemedlem som ni kommer älska hur mycket som helst.

När ni hämtar valpen är det bra om ni har med hushållspapper, handuk, , halsband/sele och ett valpkoppel. Valpar kan bli åksjuka och det kan ta tid all lära valpen att åka bil. Om ni har långt så behöver ni kanske rasta valpen på en lugnt plats. Om den sover så är det bättre att köra på om ni kan. Oftast behöver valpen ligga och mysa med någon i bilen när den åker hem då valpen kan vara lite orolig ibörjan.
Sen ska man alltid ha hundar i bur (krocksäker) eller i ett sele i bilbältet. Men man kan inte kunna allt som liten..
Jag kommer skicka med lite blötlagd mat som ni kan ge när ni kommer hem.
Jag har mätt halsarna idag och de ligger på ca 20-24 cm nu. Kan vara bra att ha när ni köper halsband. Välj ett halsband med spänne och inte ett halvstryp.
Jag kommer lägga upp en bild på ett sele i stl 1. detta använder jag när de är små. Välj inga dyra saker nu då de växer ur allt snabbt.
Maten som de äter är från olivers och heter Oliver puppy all breed, fish
Jag kommer skicka med ca 4 kg hundmat som ni får när ni hämtar.

Stamtavla för denna kombination

Sally är en glad och positiv tjej som gillar långa promenader och träning i lagom dos. Hon gillar att bada och leka i alla lerpölar hon ser . Vi tränar henne i rallylydnad och i viltspår. Sally är lek

Freddy är en trygg och genom snäll kille som tar allt med ro. Han är självsäker och gillar att träna. Han tränar och tävlar i rallylydnad, nosework och lite spår. Han väger 17 kg och är ca 47 cm hög.